Referancer fra foredrag med Ole Michelsen

Nedenfor kan du læse et udvalg af de tilbagemeldlinger som Ole har fået. Ole Michelsen er en meget ofte anvendt foredragsholder og debattør. Ikke kun på filmområdet, men også på emner som kræft, livskvalitet, alkoholisme og kærlighed. Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et foredrag med Ole Michelsen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7020 3648 eller på mail: info@foredragsportal.dk

"Ole Michelsens foredrag, Den Største Sorg, var en rejse ind i sjælen på et menneske, der er i sorg. En modig og meget reflekterende mand, der tør dele sine inderste tanker - sådan føltes det - med os andre, uanset hvor smertefulde de måtte være.

Oles foredrag er berigende og udtryk for megen indsigt, der kan hjælpe andre mennesker til at forstå, hvad sorg kan være, og at det at åbne sig om ens sorg kan være vejen til lyset. Og selvom det er et trist emne, indeholder Oles fortælling alligevel humor, håb og lysstrejf i mørket."
Danish Business Network - (Netværk for erhvervs aktive kvinder)

"Man kan tie smerten væk - men det gør Ole Michelsen ikke. Han taler åbent og ærligt om den værste sorg; at miste sin datter Trine. For han har lært, at selv om nogle løbe over på det andet fortov af frygt for at stå ansigt til ansigt med den, der har mistet, og mange også selv forsøger at flygte væk fra savnet, så er det eneste der på en eller anden måde hjælper og skaber en form for udvikling i sorgen, det er at tale om den; om Trine, om den sidste tid med hende, om døden og ikke mindst om tomrummet efter hende. På den måde taler Ole Michelsen nærværende og inspirerende til alle, der selv har haft døden inde på livet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ole Michelsen til et foredrag rundt omkring i landets kirker og sognegårde!"
Marie J. Damm, Herstedvester Kirke

"Ole Michelsen fortalte om datteren Trines død, så der var fuldstændig stille i rummet blandt tilhørerne. Meget velformuleret og samtidig i et helt hverdagsagtigt og ligefrem sprog satte han ord på følelser og oplevelser, som mange genkendte fra tab i deres eget liv. Og mange gange undervejs forløstes stilheden i en varm latter.
Emnet var tungt; men alle gik vi opløftede fra foredraget!"
Sognepræst Karin Kristensen. Nørresundby Kirke